agies's FotoPage

By: agies la

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Oct-2009 03:42 Email | Share | | Bookmark
Hari raya yg ber erti bagi keluarga ku....

Masa kt EON
salesman keta aku
No plat yg sama dgn no h/f&motor aku
View all 36 photos...
Raya tahun ni amat bermakna sekali,hajat aku utk memiliki kereta baru telah tercapai.Syukur alhamdulillah..pada 16 sept 2009 iaitu 4 hari sebelum Aidilfitri aku dh dapat kereta yg aku tempah tu..Warna mcm dlm gambar ni,Putih idamanku..Aku beli yg versi manual jer.(coz aku suka manual).Bukan main seronok anak2 aku bila aku beli keta exora ni."Ayah syok laa naik keta ni"Itu yg mula2 diucapkan oleh anak aku yg sulung(Nisa),'Ayah keta ni luas la"(Tasha-anak kedua),'Ayah Syok..."(Aidil-anak ketiga)."Nak nak"(Syiha-Anak ke 4)...Fuhhh..terasa kepuasan bila anak2 gembira sekali...Kawan2 blh tgok sendiri gelagat depa ni....hanya gambar yg dpt menceritannya....


Thursday, 23-Apr-2009 03:17 Email | Share | | Bookmark
Tenggiri Tuas menggamit

hee..hee ni
Ni lee gaya org kuar rumah kul 4pg..
Pon dgn tenggiri pertama dia..
View all 14 photos...
Hari yang ditunggu-tunggu telah tiba.Pada 17/4/2009 yang lepas, aku ikut trip p pancing kt Yan Kedah.Kat sana depa panggi Tuas Yan..Aku p follow jiran aku..Masuk trip ni yang ke empat aku p area sana tu..Tapi kali ni rasa puas sikit laaa kerana dapat apa yang selama ini aku idamkan iaitu menaikkan ikan tenggiri.Kami p awai pagi ,kul 4.30 pg dh kuar rumah...sampai are jeti Kuala Dulang dlm kul 5.45pg setelah jemput geng-geng trip kami pada hari tu.Sebelum turun,sarapan ape yang patut kt warung kt situ.Bot kuluar jam 7 pg...Hasil hari tu tk seberapa.Tp aku puas hati kerana dh dapat lesen menaikkan ikan tenggiri....


Tuesday, 14-Apr-2009 08:26 Email | Share | | Bookmark
New Hobies

Mula2 nk beli yg ni..sekali orang potong trip daa..melepas
GTS M5 jer aku dpt
hee sekali sekala shok jg kayuh ni...
View all 4 photos...
Ni ler hobi terbaru aku (selain bola & memancing)....setelah diracun oleh rakan2 jiran rumah aku...Aku baru jer beli sebulan yg lepas..rega tk mahai pun RM 500 jer secondhand.Tak mampu nak beli mcm jiran aku yang lain rega sampai 5K lebih..Giler betul depa tu beli beskal mahai2..aku dapat pun kat mudah.ada sorang tu nk lego beskal dia.Apa lg aku pun rembat ajer laaa...


Tuesday, 14-Apr-2009 07:31 Email | Share | | Bookmark
2009 entry

3 beradik dh besar pun
kakak & kak ngah
Abang n the geng
View all 20 photos...
Dengan segala rahmat yang diberi Nya,hingga saat ini aku dan keluarga masih sihat sejahtera.Keluarga ku yg kini 6 org berada dlm keriangan...dari hari ke hari.
Kakak(Nisa -5 thn) dan bersekolah di Tadika KEMAS-Bertam Perdana...tiap kali balik sekolah ada saja diceritakan aktiviti dia di sekolah.Aku menjadi pendengar setia setiap hari ceritanya.Awal pagi sudah pergi mengaji Iqra.Alhamdulillah dah ubah Iqra 2 dlm masa 3 bln..
Kak Ngah(Tasha -4 thn) sesalu follow p hantar kakaknya ke sekolah..Bukan main seronok dia nk tiap kali p hantar kakak.Katanya nk p sekolah jg mcm kaka..Tp Ayah cakap tahun depan pasti kak ngah pergi sekolah..hee sabaq ajer dalam hati dia...Kelas iqra pun dia ikut sama,nk teman kakak ngaji....
Abang(Aidil - 2 tahun) yang ni baru aje sambut bithday dia 28 March lepas..Yg ni boleh tahan jg lasak juga hero sorang ni..tp dgn org lain dia malu2 sikit..tpka tunggu besaq nanti sure abg mcm ayah jg hobi bola/futsal..jersey siap dh beli oleh nenek dia (Chelsea , Livelpool & AC Milan) hee hee ,sorry MU tk senarai...Dah padai pilih2 baju mana nk pakai....dah pandai merajuk dan tak boleh ayah & ibu tinggikan suara,pasti nk nangis..pandai plak wat muka kasian..hee he anak lelaki katakan....
Adik(Syiha) dh hampor 9 bulan..dh pandai merangkak...dan pandai berdiri sikit2...yang ni manja sikit, tk boleh lekang dgn ibunya...pandai merenget kalau ibu duk jauh dri nya...kalau gelak, satu rumah dengar suara dia...
Ape pun aku anak2 aku semuanya berlainan karektor depa ni...almaklum ajer laa keluarga dh ramai..Bak iklan Astro...macam-macam ada... kalau pergi beli ape2 kt kedai sure kena beli 3 set,kalau tk 'berperang' ler anak2 dlm rumah nanti.Itulah asam garam rumah tangga yang aku lalui...aku rasa org lain pun cam tu gak kot....


Friday, 8-Aug-2008 02:35 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan pergi mandi...The Karnival Sg Petani.

Ni ler family aku....
kakank & ibu
Aidil ni nk dukung ajer
View all 11 photos...
Hai rasa lama aku tk bawa family pergi jejalan .Pada 19 Ogos 2008 yang lepas kami pergi ke Karnival Sg Petani.Mulanya nk dapatkan tiket free yang Metro bg,tp tak kesampian tiket habis daaahh.So terpaksa ler register online dapat ler tiket berharga RM 5 sorang.Ok ler tu semua family aku blh masuk dgn harga tiker RM20 sahaja...Save budjet heee...Anak-anak aku excited sgt nak pergi mandi kt situ..
Sesampai jer kt situ, aku tgok parking penuh.Haahh...byak nyer keta hari tu...Rupanya hari Sabtu tu hari cuti bg negeri Kedah.Kebetulan ada macam2 event kt situ.Tambahan pula banyak org dpt tiket free.Bila masuk jer kat dlam tu ,Org punya lah ramai..nak mandi pun berhimpit-himpit.Aaahhh boring ajer terlampau ramai org laa masa tu...Air pun tk berapa bersih sangat. Alang-alang dh sampai redah ajer laaaa....berbali jg sbb tiket murah ajer.....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net